LA TOSCANA APELDOORN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Toscana Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 10:13 Hele lekkere pizza's
25 jan 2024 om 19:05 Alweer enorm goed, voor de 6e keer besteld. Pizza was heerlijk en de tomatensoep is een echte aanrader!
16 jan 2024 om 19:45 Droge pasta, kip smaakte nergens naar leek niet eens op kip. Zonde van het geld
16 jan 2024 om 17:54 De kwaliteit van de levering was prima! De bezorging niet! Ten eerste te laat. Maar dan bellen vanuit de auto dat je de straat niet in kunt. Aan beide zijden parkeerplaatsen. Mevrouw vraagt dan om het in de tuin over de schutting aan te nemen! Sorry?
9 jan 2024 om 22:08 Wij zijn nieuwe inwoners van apeldoorn, na een lange dag klussen hebben wij bij La toscana besteld. Het eten was er super snel! En het was een super lekkere pasta voor de prijs. Chapeau naar de chef, de bezorger was ook erg aardig Groetjes
2 jan 2024 om 19:07 Echt goede pizza!
1 jan 2024 om 22:18 Het was druk ivm nieuwjaarsdag dus daarom duurde de bezorging langer dan normaal maar de bezorger was zeer attent. Pizza's waren goed van kwaliteit maar hadden iets meer belegd mogen zijn.
1 jan 2024 om 20:43 Besteld, verwachte bezorgtijd met 45 minuten, na twee maal met het restaurant te hebben gebeld, na 1.5uur nog geen bezorging. Toen de bestelling kwam was de kwaliteit matig en het eten was koud.
30 dec 2023 om 0:56 We hadden 2 pizza's en de gegrilde zalm met pasta en salade. Alles kwam binnen een half uur en was nog heel erg warm! Porties zijn royaal, flinke zalmmoot met echt een heerlijke pasta als side dish. Pizza lekker dunne bodem en super van smaak! TOP
24 dec 2023 om 23:47 Halve bakje lasagne met winning bladen en half gare broccoli en te veel vlees en erg paperig, en het toetje te duur voor woorden,. Flut , jammer van me geld
22 dec 2023 om 20:09 Smaak was prima, helaas was de pizza koud en slap.
18 dec 2023 om 23:13 Bestelling kwam een half uur later dan aangegeven, jammer maar niet erg. Pizza's waren lauw dus ook snel koud helaas. Smaak was goed/l, bodem niet krokant. Pizza met champignons was vochtig en slap. Pasta zalm was lekker. Bezorger was vriendelijk.